Skip to main content

Ik ben Mathijs Duringhof en ik maak al ruim 40 jaar muziek. Begonnen als gitarist, later aangevuld met basgitaar, toetsen en alle instrumenten die ik verder in handen kreeg. Via het conservatorium, en een leerzame omweg als docent Engels, ben ik nu meer dan 20 jaar als muzikant, componist en producer aan het werk.

In de loop der jaren heb ik me in al mijn muzikale interesses en passies verdiept. Van jazz tot dance, van dj-en tot radio-jingles schrijven, van spelen in clubs tot theaterzalen, van artiesten produceren tot (inter-)nationale merken van hun eigen sound voorzien.

Dit deed ik de afgelopen jaren met Blckbrd Soundbranding. Vanaf 2021 heb ik een doorstart gemaakt, en ben met Blckbrd Soundbusiness weer mijn eigen baas.

Ik componeer en produceer muziek en sound design voor zeer uiteenlopende projecten. Mijn brede muzikale kennis en smaak helpen me om veel klanten van dienst te kunnen zijn. Als ik de kans krijg bemoei ik me ook graag met het creatieve proces.

Tegenwoordig ben ik betrokken bij een groeiend aantal podcasts, als componist maar ook voor opname, montage, mixage en soms voice-over.