Idee

Heb je een tof idee voor een podcast? Dan kunnen we die samen gaan maken. Ik denk graag kritisch mee en verzorg de muziek en techniek. En heb je hulp nodig bij het schrijven, script, interviews of redactie? Dan schakelen we een ervaren professional uit mijn netwerk in.

Opname

De opnamemogelijkheden zijn feitelijk onbegrensd. Zit je met je gasten rondom een tafel? Doe je interviews op straat of bij iemand thuis?  Maak je gebruik van voice-over of juist niet? Elke situatie vraagt om andere technische oplossingen. En BLCKBRD heeft ze allemaal in huis.

Muziek

Muziek en sound design bepalen in grote mate de sfeer en toon van je verhaal. Als componist en producer zorg ik voor de vertaling van idee naar muziek. Van een catchy leader tot sfeerbepalende underscores (achtergrond). En als er iets moet worden aangepast of bijgemaakt doe ik dat ‘on the fly’, zonder kostbaar tijdverlies.

Post productie

In de montage wordt het verhaal ‘gemaakt’. Hier kunnen we zo creatief zijn als je maar wilt, afhankelijk van keuzes in muziek, sound design en script. De eindmix is de technische finishing touch. Vervolgens zoeken we ook de beste manier van distributie voor jouw podcast, zodat je bereik zo groot mogelijk is.

Maak je podcast samen met BLCKBRD