Skip to main content

(G)een idee?

Heb je een tof idee voor een podcast? Of twijfel je er juist over? Blckbrd denkt graag kritisch mee over de inhoud, en verzorgt de muziek en techniek. En heb je hulp nodig bij het schrijven, script, interviews of redactie? Geen probleem, we hebben genoeg journalistieke ervaring in huis.

Opname

De opname-mogelijkheden zijn feitelijk onbegrensd. Zit je met je gasten rondom een tafel? Doe je interviews op locatie of bij iemand thuis?  Maak je gebruik van voice-over of juist niet? Elke situatie vraagt om andere technische oplossingen. En BLCKBRD kan die bieden.

Sound design

Muziek en sound design bepalen in grote mate de sfeer en toon van je verhaal. Blckbrd zorgt voor de vertaling van idee naar muziek. Van een catchy leader tot sfeerbepalende underscores (achtergrond), custom geproduceerd of uit een library.

Post productie

In de montage wordt het verhaal ‘gemaakt’. Hier kunnen we zo creatief zijn als je maar wilt, afhankelijk van keuzes in muziek, sound design en script. De eindmix is de technische finishing touch. Vervolgens zoeken we ook de beste manier van distributie voor jouw podcast, zodat je bereik zo groot mogelijk is.

Maak je podcast samen met BLCKBRD