Skip to main content
  • De podcast is in korte tijd ingeburgerd geraakt in ons dagelijks leven. Bijna 7 miljoen Nederlanders luisteren regelmatig een podcast.

  • Ook voor bedrijven en organisaties is de podcast daarom een onmisbaar communicatie-instrument geworden.
  • Je boodschap komt onafhankelijk van plaats en tijd binnen bij je doelgroep: luisteren gebeurt in de persoonlijke omgeving, wanneer en waar de luisteraar wil.

  • Geen format is ondenkbaar. Van (branded) reportage tot studiogesprek, van documentaire of spannende serie tot verdiepende (interne) podcast. 

  • Meten is weten: je bereik is inzichtelijk met relevante data.

  • Publiceren en distribueren is makkelijker dan ooit.

  • Monetization is mogelijk door middel van sponsoring of commercials

De kracht van verhalen vertellen

(G)een idee?

Heb je een tof idee voor een podcast? Of twijfel je er juist over? BLCKBRD denkt graag kritisch mee over de inhoud, en verzorgt de muziek en techniek. En heb je hulp nodig bij het schrijven, script, interviews of redactie? Geen probleem, we hebben genoeg journalistieke ervaring in huis.

Opname

Zit je met je gasten rondom een tafel? Doe je interviews op locatie of bij iemand thuis?  Maak je gebruik van voice-over of juist niet? Elke situatie vraagt om andere technische oplossingen. BLCKBRD kan die bieden.

Sound design

Muziek en sound design bepalen in grote mate de sfeer en toon van je verhaal. BLCKBRD zorgt voor de vertaling van idee naar muziek. Van een catchy leader tot sfeerbepalende underscores (achtergrond), custom geproduceerd of uit een library.

Postproductie

In de montage wordt het verhaal ‘gemaakt’. Hier kunnen we zo creatief zijn als je maar wilt. De eindmix is de technische finishing touch. Vervolgens zoeken we de beste manier van distributie voor je podcast, zodat je bereik zo groot mogelijk is.

Idee, script, projectbegeleiding

Opnametechniek

Interviews, reportages

Voice-overs

Muziek, sound design

Montage, eindmixage

Vanuit Podium (Hogeschool Utrecht) een hele fijne samenwerking gehad met Mathijs in de vorm van een podcastreeks waarin een live programma werd samengevat/nabeschouwd. We konden zoeken naar verschillende vormen en de producties waren altijd professioneel. Het schakelen met Mathijs (en ook met zijn compagnon Michiel) was heel fijn, hij is heel kundig en creatief, en prettig om mee samen te werken!

Alinde HoeksmaPodium / Hogeschool Utrecht

Neem regelmatig audiofragmenten en podcasts op voor corporates en fintech met Blckbrd. Topprofessional die zowel meedenkt op taal, techniek als flow.

Bram HeijnenMindpact

Een serie podcasts gemaakt met impact! Goede begeleiding en tips voor opbouw en verspreiding. Vooral de muzikale achtergrond van Mathijs is onderscheidend. Hij maakte een prachtige en pakkende tune voor de podcast. Heel blij mee!

Linda VermeulenFNV

Mathijs is serieus, makkelijk in de communicatie en flexibel.

Maarten DallingaJournalist, podcastmaker

Samen met Mathijs heb ik meerdere podcasts gemaakt. Met zijn enorme toewijding en kennis van audio weet hij producties steeds naar een hoger level te brengen.

Pam van der VeenJournalist, podcastmaker

Ik heb de podcast net geluisterd en ik vind 'm echt heeeel goed geworden!! Scherp geluid en mooie rustige delen ertussen! Echt super!

Heleen SchouwenaarSunrock

Extreem kundig (van muziek en sound design tot opname en final edit van een podcast) en bovenal ook heel prettig en relaxed om mee samen te werken.

Michiel van RuitenbeekUrban Turtle content engineers

Maak je podcast samen met BLCKBRD

one stop shop – van idee tot publicatie

Michiel van Ruitenbeek

journalist, programmamaker

Immer nieuwsgierige verhalenverteller met oog en oor voor elk detail.

Pam van der Veen

journalist, podcastmaker

Mooie verhalen kun je overal vinden. Kwestie van de goeie vragen stellen en écht luisteren naar het antwoord.

Mathijs Duringhof

sound design/muziek, techniek, eindmix

De man met het derde oor. Als componist en sound designer altijd bewust van de kracht van (goed) geluid.

Mail BLCKBRD


Please verify.
Validation complete :)
Validation failed :(
 
Dank voor je bericht!